A fertőtlenítés és a tisztítás új dimenziója tenyésztőknek, állattartóknak, állatvédőknek!

 

A higiénia jelentősége az állattartásban is vitathatatlan.

Azon túl, hogy kedvenceink egészségének megóvása érdekében minden szükséges védőoltást beadatunk, napi szinten számtalan kórokózóval kell felvenniük a harcot, melyekre lehet, hogy nem is gondolunk. Egy erős immunrendszer természetesen könnyedén leküzdi mindezeket, de minden állattartó tudja, hogy bármikor jöhet probléma, mely kedvencünket ledöntheti a lábáról … egy horzsolás, sérülés, bolha, kullancs, kiállításokon, kutyaiskolában összeszedhető kennelköhögés, vírusok. Kölyökkutyák esetén, míg a teljes oltási sort meg nem kapják, a fiatal immunrendszerük különösen sok baktériummal és vírussal találkozik. Ma már a parvovírusnak is olyan mutációi léteznek, melyek ellen a vakcina sem ad megfelelő védelmet.

Létezhet-e bármi, ami olyan biztonságot nyújt kedvenceinknek, mint egy pajzs, melynek használata mellett megnyugodhatunk? Mely nem elég, hogy megöl minden ismert baktériumot és vírust, de mellette biológialiag 100%-ban lebomlik, így nem maradnak utána káros melléktermékek? Bármi, ami segít, hogy kedvenceinknek ne kelljen  éjjel-nappal a környezeti hatások ellen küzdenie, ehelyett minden energiájukkal a növekedésre, gondtalan életre, adott esetben vemhességre koncentrálhassanak? Valami, ami azáltal, hogy első érintkezéskor megöl minden kórokozót, eltünteti a kellemetlen szagokat is?

 

A válasz: IGEN, A SAGEWASH SANITIZER.

Egy fertőtlenítő rendszer, mely megváltoztatja az eddigi állattartási, fertőtlenítési szokásokat. Szemben a felmosással, locsolással, nagynyomású tisztítóval, melyek csak egyik pontból a másikba taszítják a kórokozókat, a SAGEWASH SANITIZER azonnal elpusztítja azokat, teljes mértékben leszámol velük, miközben friss illatot és tisztaságot hagy maga után.

 

EGYSZERŰ, GYORS

Használata nagyon egyszerű. Már első érintkezéskor elpusztítja az útjába kerülő kórokozókat. Egy fázisú tisztító és fertőtlenítőszer, így leöblítés nem szükséges és a lefertőtlenített terület azonnal használható!

BŐSÉGES

Egy normál locsolótömlőre erősíthető az a speciálisan kialakított, amerikai szabadalmaztatású szórópisztoly, melynek tartályába egy Sagewash fertőtlenítő tablettát helyezve kb. 3500 liter állandó koncentrációjú fertőtlenítő szer nyerhető.

GAZDASÁGOS

A rendszer használatakor 1 liter fertőtlenítőszer előállítási költsége kevesebb, mint 1 Ft!

HATÉKONY

Igazoltan elpusztítja az alábbi baktériumokat, vírusokat, kórokozókat:

PARVOVIRUS, KORONAVIRUS, SZOPORNYICA, LISTERIA, HEPATITIS, AIDS, MRSA, VESZETTSÉG, KENNELKÖHÖGÉS, GIARDIA, HERPESVIRUS, SALMONELLA, NOROVIRUS, TUBERKOLOZIS, KALICIVIRUS, STAPHILOCOCCUS, ECHINOCOCCUS, KÓLI BAKTÉRIUM, MADÁRINFLUENZA, SERTÉSINFLUENZA, PANLEUKOPENIA, BORDETELLA, CANDIDA, BOLHA PETÉK, KULLANCS PETÉK, GOMBÁK, ALGA… és még sok mást…

 

 

Jelenleg Magyarországon több, mint 300 kennel, menhely, kutyakozmetika, állatorvosi rendelő használja a legnagyobb megelégedettséggel.

 

"Állatkórházunkban nagyon fontosnak tartjuk a napi rendszerességgel történő alapos fertőtlenítést, hisz az első és legfontosabb szem előtt tartanunk, hogy a bekerült páciensek, legyen az egyszerűbb-komplikáltabb, súlyos-kevésbé súlyos eset, legyen az kölyökállat, vagy a műtétből lábadozó négylábú, biztonsággal gyógyulhasson fertőző- és nem fertőző kórokozóktól mentesen a nálunk eltöltött napok alatt, hogy aztán boldogan, egészségesen térhessenek haza a gazdival. Külön hangsúlyt helyezünk a fertőző részlegünk fertőtlenítésére, ezzel gátat szabva a további fertőzéseknek, újrafertőzésnek. Ebben van nagy segítségünkre a Sagewash fertőtlenítő rendszer a boxok, kennelek és nem utolsósorban az egész kórházi terület fertőtlenítésekor."

FELICAVET ÁLLATORVOSI RENDELŐ

 

“A NOÉ Állatotthonban már több, mint 2 éve használjuk a Sagewash fertőtlenítő rendszerét a kennelek, a kórházi, illetve a fertőző részlegeink fertőtlenítésére. Mind a kültéri, mind a beltéri területeket, könnyen, gyorsan és biztonságosan tudjuk fertőtleníteni, függetlenül az ott elhelyezett fajoktól. Hatalmas előre lépést jelentett ez számunkra, elsősorban az állatotthon egyedi adottságaiból, az aránylag nagy egyedszám kis területen történő együttes elhelyezéséből adódó gondok felszámolására, megelőzésére. A hatékony és minden nap használható fertőtlenítő rendszer segítségével látványosan csökkentek a fertőzések, újrafertőzések, csökkent a beteg állatok száma és ezzel az állatorvosi költségeink.”
Schneider Kinga, NOÉ ÁLLATOTTHON

 

“A Sagewash fertőtlenítő rendszer beszerzése volt a legjobb döntésünk a kennelek fertőtlenítése terén az elmúlt években. A régi hypózást,domestosozást felváltotta egy kényelmes, nagyon hatásos fertőtlenítő szer, amely felülmúlta minden várakozásunkat. Azonnali,gyors fertőtlenítés ,amely után friss illat lengi be az egész kennelsort. Ár-érték arányban rendkívül gazdaságos. Aki még nem szerezte be az azonnal tegye meg! Nem fogja megbánni.”

Zsubori László, Blackface Angel Bullmastiff és Griffon Kennel, Kalocsa

 

“Nagyon örülök annak hogy magaménak tudhatom ezt a remek szerkezetet. Sajnos egy csúnya fertőzes kényszerített a beszerzésére ,de szerencsére tudtam kihez kell fordulnom. Heti rendszerességgel használjuk. Igazán tiszta és friss érzést biztosít a kertben . Megszünteti a kellemetlen szagokat, eltűnnek a legyek, öröm kint lenni a kutyák között és nem utolsó sorban megnyugtató az a tudat, hogy sokat teszek a higiénia terén is. Minden állattartónak ajánlom. A legjobb befektetés az élhetőbb és élvezhetőbb állattartás érdekében.”
Kállay Krisztina, Most Majestic kennel, Kecskemét

 

“A  Sagewash fertőtlenítő használata egyszerű és jóval hatékonyabb,mint az eddig általam ismert tisztítószerek. Nem csak az udvarban, kutyák, háziállatok körül alkalmazható kiválóan, hanem a háztartás minden területén. Kifejezetten ajánlom olyan családoknak, ahol a kutya, vagy bármilyen kisállat a lakásban együtt lakik a gazdikkal, gyerekekkel. Mindenféle nem várt helyzetben alkalmazható, például,amikor a gardrób szekrénybe szánt, gazdi által az udvaron felejtett fenyő polcot alaposan "megjelöli" az egyik kutya. Lefújtam a Sagewash fertőtlenítővel és se folt, se szag nem maradt utána!! Nyugodt szívvel pakoltam rá a ruháimat és még sorolhatnánk a minden napos helyzeteket, amikor a Sagewash messze felülmúlja az eddig ismert szerek fertőtlenítő, tisztító hatását.”

Póta Éva, Warm-Hearted kennel, Mezőkövesd

 

“Több kutya tartása esetében mindig is kellő figyelmet kell fordítani a megfelelő fertőtlenítésre, ami nem minden esetben könnyű és gyors munka. Ezért is örültem nagyon mikor először hallottam a Sagewash fertőtlenítő rendszerről. Mint minden új dolgot kicsit kétkedve próbáltam ki először, de nagyon gyorsan bebizonyította a termék, hogy rettentő hasznos segítség! A kutyák szobáiban a csempe, járólap szinte új korában sem ragyogott úgy mint a Sagewash használata után. A nagyon makacs szennyeződéseket is pillanatok alatt eltüntette, anélkül, hogy nekem súrolnom kellett volna. Az udvar fertőtlenítése is pillanatok alatt készen van. Nagy előnye a szernek, hogy nem hagy maga után túl erős fertőtlenítő szagot, illetve maximálisan megszünteti a kellemetlen szagokat. Örülök,hogy megismertem ezt a terméket!”

Garda Katalin, Killinworth kennel, Ásotthalom

 

“Boldogok vagyunk, hogy megismerhettük a Sagewash Sanitizer-t, mellyel nagyon jó tapasztalataink vannak a kertben és a lakásban is. Kiválóan tisztán tarthatók a kutya kennelek, a sziklakert fehéren ragyog, zsíroldó és fertőtlenítő hatása miatt pedig első számú tisztítószerként használjuk a konyhában és a fürdőszobában is. Köszönjük, hogy megismerhettük és használhatjuk ezt a remek terméket!”

Juhász Sándorné, Tápiófirst Bigbull kennel, Tápiószele

 

“Amióta a sagewash-t használom a  kutyáim lakta kertrészen, azóta örömteli megkönnyebbüléssel vettem tudomásul, hogy nem kell tovább kísérleteznem a hypóval, domestossal és egyéb fertőtlenítő és kutyaszag elnyomó szerekkel! Rendszeres használata mellett (három hete) minimalizálódott a kutyapisi orrfacsaró bűze!  Tisztaság illat leng a kertünk felett és így, már szégyenkezés nélkül várok vendégeket, mert nem a kellemetlen szag-alagútban kell bejönniük a házamba! A tudata is megnyugtat, hogy baktériumok, vírusok sem veszélyeztetik négy kedvencünket a szer hatásának köszönhetően Meglepetésemre eltűnt a tetvesség a cserepes növényeinkről, melyeket véletlenül lelocsoltam az udvar fertőtlenítése közben! Mindennapi rutinná vált ez a "kezelés". Megelégedéssel ajánlom bárkinek!”

Horváth Gábor, Budapest

 

A SAGEWASH SANITIZER kizárólagos Közép-Európai forgalmazója:
BRILLART Kft. – DOGERA – www.dogeria.com