Rólunk

1996 novemberében csendült fel először az Ebugatta azóta már jól ismert szignálja: "ha van kutyád, van szíved, úgy megváltozol, és hozzánk tartozol".

Amikor elindítottuk műsorunkat, még nem gondoltunk arra, hogy több száz adással jelentkezünk hétről hétre, és mutatjuk be, a felelős és kulturált kutyatartás minden szegmensét. Nevelünk, oktatunk, árva kutyáknak gazdit keresünk. Bemutatjuk, hogy az állatorvosok, állatvédők, állatmentők hogyan küzdenek a kutyák életéért, és a kutyák milyen szolgálatot tesznek az embereknek. Kiállításokra, rendezvényekre és sport eseményekre járunk.

Megismertetünk Önökkel, neves világhírű magyar tenyésztők segítségével kutyafajtákat. Lehetne még hosszan sorolni, a sztárgazdik és közéleti személyek névsorát és üzeneteit is, de mindezeket megnézhetik több száz videót összefoglaló gyűjteményünkben filmen.
Annak ellenére, hogy nem szerepelünk bulvár címlapokon, nem csak kutyatámadásokról és harapásokról számolunk be, ami a szenzáció éhes nézőkhöz szólna, az elmúlt évek bizonyították, hogy érdemes a pozitív kutyás témákat közvetíteni, hiszen rengeteg szeretetet és visszajelzést kapunk és igazi kutyás barátságok születnek az Ebugatta csapatában.

Magyarországon az elmúlt években sokat változott a kutyatartás kultúrája, és nagyon sokan társuknak, igaz barátjuknak tekintik a kutyát. Célunk hogy tanácsainkkal, hiteles személyek szakmai tudásával segítsük az állattartókat felelős kutyatartókká válni.

2014-től online adásainkban már nem csak a kutyásokhoz, hanem igyekszünk minden társállat tartóhoz szólni, hiszen az állatszeretők többsége többfélevel is megosztja otthonát.

Várjuk ötleteiket, leveleiket (legyen az vers, írás a kedvenc állatról, kiemelkedő siker, stb.), és oldalunkon megjelentetjük!

EbugattaKriszti

***

FIGYELEM!

Az "Ebugatta" szót a Magyar Szabadalmi HIvatal 200 422-es számon lajstromozta védjegyként, használata kizárólagos jelleggel a védjegyoltalom jogosultját illeti meg! A védjegy meg lett hosszabbítva, adott kategóriákban használata azonnali jogi következményeket von maga után!

A magyar védjegytörvény a védjegyoltalomból eredő jogok és kötelezettségek körében kiemeli, hogy a védjegyoltalom alapján a védjegyjogosultnak kizárólagos joga van a védjegy használatára. E kizárólagos jogot csak a védjegyjogosult gyakorolhatja, illetve az, akinek a védegyjogosult használati engedélyt adott. A védjegyjogosult bárkivel szemben felléphet, aki engedélye nélkül gazdasági tevékenység körében használ

  • a védjeggyel azonos megjelölést olyan árukkal, illetve szolgáltatásokkal kapcsolatban, amelyek azonosak a védjegy árujegyzékében szereplőkkel;
    olyan megjelölést, amelyet a fogyasztók a védjeggyel összetéveszthetnek a megjelölés és a védjegy azonossága vagy hasonlósága, valamint az érintett áruk, illetve szolgáltatások azonossága vagy hasonlósága miatt;
  • a védjeggyel azonos vagy ahhoz hasonló megjelölést a védjegy árujegyzékében szereplőkkel nem azonos vagy azokhoz nem hasonló árukkal, illetve szolgáltatásokkal kapcsolatban, feltéve, hogy a védjegy belföldön jóhírnevet élvez, és a megjelölés alapos ok nélkül történő használata sértené vagy tisztességtelenül kihasználná a védjegy megkülönböztető képességét vagy jóhírnevét.
  • Védjegybitorlás miatt pert indíthat a bíróság előtt, követelheti például a bitorlás megállapítását, a bitorlás abbahagyását illetve a törvényben meghatározott egyéb igényeket támaszthat!

Ebugatta védjegy

Adatkezelés nyilvántartási száma : NAIH-99104/2016.

Ajánlott cikk: A védjegy, mint marketing eszköz

Figyelem!

Az oldalon közzétett kennelek, anyagok tartalmáért felelősséget nem vállalunk, beküldött anyagok alapján vannak szerkesztve, a szerzőt mindig feltüntetve.