St. Slobbery Headbangers Kennel

St. Slobbery Headbangers Kennel | 2020.12.27

Hernádi Bernadett Zsuzsanna és Hernádi István vagyunk a St. Slobbery Headbangers Kennel tulajdonosai.

 

SSHB-1.jpg

 

Sok-sok évvel ezelőtt vettünk egy Szentbernáthegyi kutyát, mert szerettünk volna egy hatalmas, hosszúszőrű, barátságos kutyát. Azonnal szerelembe estünk és elhatároztuk, hogy mi is részt veszünk a Szentbernáthegyi fajta megőrzésében és tenyészteni fogjuk.

 

A tenyésztési programunk célja, hogy olyan egyedeket hozzunk létre, amelyek a legjobban megközelítik a ma érvényes FCI sztenderd tökéletességét. Jelenleg öt vérvonallal dolgozunk, és nem zárkózunk el külső fedeztetéstől sem, ha lehetőséget látunk arra, hogy csodálatos kölykeink legyenek. 

 

SSHB-2.jpg

 

Rendszeresen bemutatjuk kutyakiállításokon kutyáinkat és nagyon sokszor kitűnő eredménnyel zárjuk a napot. Itt szívesen találkozunk az ebugattásokkal személyesen is!

 

SSHB-3.jpg

 

Szeretnénk, ha ti is jobban megismernétek és megszeretnétek a Szentbernáthegyi fajtát, ezért kifejezetten örülünk, ha kérdéseket tesztek fel és kommentelitek a videóinkat, bejegyzéseinket közösségi felületeinket, weboldalunkon. 

 

Köszönjük, hogy felkeresitek web-, facebook oldalunkat (https://www.facebook.com/hegyibernat.hu) vagy akár megkerestek minket személyesen egy kiállításon!

 

SSHB-4.JPG

SSHB-5.JPG

SSHB-6.JPG

SSHB-7.JPG

SSHB-8.JPG

SSHB-9.JPG