Elite kutyaiskola és kutyanapközi

Az Elite kutyaiskola nem egy átlagos kutyaiskola. Kiképzési módszerünk a kapcsolaton és az ösztönök fejlesztésén alapszik, ugyanakkor pozitív megerősítés kombinált alkalmazásával.

Fajta specifikus sportokkal van lehetőség az ösztönök fejlesztésére, ilyen az Őrzővédő foglalkozás, Dummy tréning alapok vadász kutyáknak, Birka terelés juhász kutyáknak. Továbbá Agility alapozás és BH ,IGP felkészítésre is lehetőség van.

Hobbi kutyásoknak Klubcsoportban jó társaságban lehetőség van hétvégi kikapcsolódásra. Mini klub csak miniknek, ha kedvencünk nehezen oldódik a nagyok között. A foglalkozásokat már kölyök korban kezdjük, az Ovis csoport vár minden 3-7 hónapos kutyust.

Ha túl aktív kedvencünk és nem tudjuk lemozgatni Kutya napközink nyújt segítséget Hétfőtől Csütörtökig 7:00-18:00-ig. Napközis képzést is igényelhetünk, estére garantáltan elfárad az eb.

Nálunk minden fajtatiszta és keverék kutyus megfelelő képzést kaphat. Célunk hogy ne csak a jutalomfalatért fogadjon szót négylábú kedvencünk, itt nincs szükség koplaltatásra! Nagy hangsúlyt fektetünk a kutya-gazda közötti helyes játékra, ami egy stabil és kézben tartható kutyát eredményez.

Nincs korhatár a kutyusok számára, soha nem késő a problémát megoldani! Viszont javasolt már kölyökkorban elkezdeni a foglalkozásokat és az oktatást, hogy kiegyensúlyozott és szófogadó kutyát kaphassunk.

 

www.elitekutyaiskola.hu

Facebook: https://www.facebook.com/elitekutyaiskola/

Cím: 2151 Fót, Alagi utca

Telefon: 06 70/882-1134

Email: elitekutyaiskola@gmail.com

ovifelhivas.jpg

2020egyeni.jpg

2020-ov.jpg

altalanos-szallitas.jpg