Bullmasztiff világsiker!

Bullmasztiff sikerek!

Múlt hétvégén Reggio Emiliában voltunk, ahol részt vettünk a 3 napos Nemzetközi Kiállításon, az Olaszországi Bullmasztiff Klubkiállításon és a Bullmasztiff Világ Kupán. A bullmasztiff fajta egyik legrangosabb kiállítására több mint 130 kutyát neveztek.
Mi két fiatal kutyánkkal képviseltettük magunkat.
Nagy büszkeségünkre mindkét kutya Safety of Flatland Trinity és Safety of Flatland XXL "Husi" is megnyerte a fiatal osztályt. Ezután sikerrel vették a "Legszebb szuka" és a "Legszebb kan" kiválasztást is. És egyszer csak ott találtuk magunkat a döntőben ahol eme két fiatal kutya "kűzdött" meg egymással a Világ Kupa győztesi címéért. Egy spanyol handler barátom David Osorio Romero segített Husi felvezetésében.
Ezt a címet 4 bíró döntése alapján ítélik oda, akik pontozással értékelik a kutyákat, Catherine Ambler (UK), Jane Stockman (UK), Vincenzo Parmiciano (I), Bueti Serafino (I)  döntése alapján a két kutya azonos pontszámot ért el. Ekkor egy újabb titkos bíró felkérésére került sor aki Alex Gunn (UK) volt. Végül az Ő döntése alapján lett Safety of Flatland Trinity (15,5 hónaposan) a 2014 Bullmastiff World Cup Best of Breed kutyája!
Óriási megtiszteltetés volt ez számunkra. Örülök neki,hogy sikerrel képviselhettük hazánkat egy ilyen rangos eseményen.

Nagyon köszönöm Minden Barátomnak a támogatást biztatást!
Külön köszönet Horváth Balázs barátomnak aki kiutazott velem és végig fotózta ezt az eseménysorozatot. 
Végül hatalmas köszönet Családomnak akik mindig támogattak, nélkülük nem juthattam volna idáig!
Kózel Gyula

 
Gratulálunk! Várjuk a további beszámolókat a magyar kutyások sikereiről a világban az ebugattatv@gmail.com címre!