Jókutya Iskola

Jókutya

www.jokutya.suli.hu

Az iskolánk mottója: Nincs rossz kutya, csak még nem elég tapasztalt gazdi. Legyen minden kutya JÓKUTYA!

Iskolánkban mind a házi kedvencek, mind a versenyre készülők és a munkakutya tulajdonosok számára kínálunk foglalkozásokat és képzéseket. A hobbi kutyák képzésénél klikkert, pozitív megerősítést használunk, hisszük, hogy ez a módszer a legjobb mind a kutyának mind a gazdinak. Minden foglalkozásunk során póráz nélkül dolgoznak a kutyusok,emellett játékos feladatokkal folyamatosan erősítjük a kötődést a kutya és a gazda között. Nálunk nemcsak a kutya tanul, célunk, hogy ne csak az iskola területén, hanem otthon, városi környezetben, vagy nyaralás alatt is harmonikus együttélés alakuljon ki a család és a kedvence között. Ehhez mutatjuk meg a fejlődési irányt a gazdik számára.

Oktatóink és segédeink sokéves kutyás tapasztalattal rendelkeznek, így garantáljuk a játékos, felszabadult, ugyanakkor hatékony légkört a tanuláshoz, kutyás sportokhoz, játékhoz.

A problémás, mentett kutyák számára ajánljuk szocializációs foglalkozásunkat, ahol több éves tapasztalattal rendelkező oktató segítségével és irányításéval végigvezetjük a gazdikat azon az úton, melynek végére jobban meg fogják érteni a kutya kommunikációját és a problémás viselkedés átalakul mind a kutya, mind a gazdi számára elfogadhatóvá.

jókutya

Várjuk Önöket:

-ha még nincs kutyusuk, de szeretnének, viszont kérdések merültek fel a kutyatartással, fajtákkal, anyagiakkal kapcsolatban- olvassák el "Bölcsöde" Tanácsadás a kezdetektől cikkünket.

-ha pici babakutyával gazdagodott a család, és már elmúlt három hónapos- várjuk szeretettel aktív Kutyaóvodánkban!

-ha kezd kamaszodni "az a fránya eb" és szeretnék megnevelni- Alapfokú tanfolyamunkon hasznos tudást kaphatnak a városi kutyás lét minden részéhez.

-ha nem tudnak 7 hétvégét tanfolyamra szánni vagy az anyagiak miatt csak egy-egy alkalomra van idő, a Felügyelt Futtatóban is rengeteg hasznos témát körbejárunk, emellett a felnőtt kutyusok is megtanulhatják a helyes kommunikációt.

-ha célunk a munkakutyázás, hagyományos és pozitív módszert ötvöző Munkakutya képzésünket ajánljuk figyelmükbe.

-ha pedig szeretnének a kutyusukkal sportolni, jól érezni magukat, akkor kutyás sportjainkat bemutató klub menüpontot böngésszék bátran!

 

Várjuk Önöket szeretettel foglalkozásainkon!

Amennyiben kérdésük, kérésük lenne, forduljanak hozzánk bizalommal bármelyik elérhetőségünkön.

  

Jókutya Iskola

Cím: 1212 Budapest, Dunadülő sor 206883 hrsz.

Iskolavezető:

Hajdóné Tinich Ilona

Facebook: www.facebook.com/jokutya.suli

jókutya