SelBruHa Kft. az Ebugatta 2015. évi támogatója

http://www.selbruha.hu/t/minden-ami-selbruha | 2014.12.17

logo-kicsi-jo-02.jpg

SelBruHa Állatgyógyászati Fejlesztő, Kereskedelmi, Tanácsadó és Szolgáltató Kft 

A SeIBruHa Kft.-t 1991-ben nagy gyógyszeripari és gyakorlati tapasztalatokkal rendelkező szakemberek alapították Budapesten. A cég több mint húsz éves fennállása óta folyamatosan bővítette termékeinek és szolgáltatásainak skáláját, fenntartva ezek megbízható minőségét. Termékeink közül számos saját szabadalom, ill. újítás alapján készül, és legtöbbjük mára integráns részét képezi a magyar állatgyógyszer-állatkozmetikai piacnak. 

Cégünk néhány éve jelentős lépést tett a hazai kisállat-ápolás fejlesztése irányába. Saját fejlesztésű samponokkal (SH-Ampon család, Foam of Sea család), balzsamokkal, parfüm, fül-, és szemkörnyék tisztító termékeinkkel állunk vásárlóink rendelkezésére.  Exkluzív minőségű kisállat-kozmetikai termékeink nagy népszerűségnek örvendenek a szakmában, de kisállattartók számára is elérhetőek, akár közvetlenül is budapesti üzletünkben. A kisállat-kozmetikai termékeken és ápolószereken kívül foglalkozunk nyírógépek és nyírógépfejek, kozmetikai asztalok, szárítók, jó minőségű ollók, kefék és fésűk, speciális ruhák valamint tápok, táplálék kiegészítők, felszerelések árusításával is. 

A SelBruHa kft. tevékenysége az állategészségügyi és ápolási szerek, eszközök forgalmazásán kívül a kiterjed a kutatás-fejlesztés területére is. Foglalkozunk állatgyógyászati termékek, gyógyhatású készítmények nemzetközi követelményeknek megfelelő törzskönyvezésével, kész vagy készülő dokumentációk véleményezésével és szaktanácsadással, valamint ápolószerek, samponok fejlesztésével és engedélyeztetésével. 

Ilyen jellegű munkát végeztünk már többek közt a következő cégeknek:  

Pfizer, Lek- Slovenia, CP-Pharma, Veyx-Germany, Biogal-Teva, Novartis, Stallen- Svájc, Chemifarma- Olaszország, Divasa Phamavic- Spanyolország  

 

Törzskönyvi dokumentációk, kutatás-fejlesztés 

  • Szakértői vélemények                                                                                                               

  • Törzskönyvezéshez szükséges vizsgálatok tervezése, szervezése, ellenőrzése 

  • Reziduum és klinikai vizsgálatok 

  • Teljes dokumentációk összeállítása 

  • Kapcsolattartás, képviselet a hatóságoknál 

  • Samponok, ápolószerek fejlesztése 

  • Samponok ápolószerek dokumentációjának összeállítása 

  • Samponok és ápolószerek engedélyeztetése