Arion - az Ebugatta 2015. évi támogatója

arion.jpg

ARION, a prémium gondoskodás

 
A küldetésünk, hogy minden terméket és etetési programot tökéletesre fejlesszünk ki, ennek szolgálatában állnak magas szakértelemmel rendelkező technológusaink és kutatóközpontjaink. Mielőtt termékeink piacra kerülnek más, független laboratóriumokban elemzik és hagyják jóvá azokat. 
 

ARION - Kiváló alapanyagok

 
Minden ARION termék alapanyagát a legszigorúbb minőségügyi ellenőrzéseknek vetjük alá, így garantálni tudjuk maximális fizikai és mikrobiológiai minőségét. Célunk, hogy termékeink megfeleljenek a legmagasabb előírásoknak, megfelelő tápértékük legyen, maximálisan emészthető alapanyagokból és a megfelelő technológiával készüljenek.
 
Az ARION-t nagy szakértelemmel és figyelemmel fejlesztettük tökélyre, amelynek eredményeként végül egy kiegyensúlyozott beltartalmi értékű táplálást biztosító, ízletes állateledelt alkottunk kutyájának minden életszakaszára.
 
A termékekhez felhasznált csirkehús Franciaországból érkezik, a hal óceáni lazac, míg a bárányos tápok ausztrál birkahúsból készülnek.
 
Magas szintű szolgáltatások
 
Termékeink és kapcsolódó szolgáltatásaink széles skáláját mindenekelőtt a kisállatok, valamint a tenyésztők, állatorvosok, kisboltok, és forgalmazók igényeinek megfelelően alakítottuk ki. A kisállatok ízletes és egészséges táplálékot érdemelnek, hogy energikusak, boldogok és egészségesek legyenek.
 
Senki nem figyel jobban arra, hogy kedvence boldog és egészséges legyen, mint az ARION.
 

ARION prémium kutya- és macskatáp

http://www.ariontap.hu/