Balogh Petya is beszállt a Kutyaszitter startupba!

Dr. Piller Pálma, állatorvos, a PetWiseCare alapítója 15 millió forintos befektetésért érkezett, végül 20 millió forinttal távozott az RTL Cápák között című üzleti showműsorából.
Pálma a műsorban két ajánlatot is kapott, Balogh Petyától és Lakatos Istvántól, végül a tárgyalás során Pálma úgy döntött, Petyával folytatja a PetWiseCare építését.

A PetWiseCare összeköti az elfoglalt és nyaralni vágyó gazdikat a megbízható, képzett állatszitterekkel. Pálma szívügye a felelős állattartás terjesztése, és a gazdik mindennapjainak megkönnyítése!

A Cápák elé azzal a céllal érkeztek, hogy “a házikedvencek megbízható kezekben legyenek a gazdi távollétében is!” . Pálma létrehozta az ország első állatszitter képzését, és egy felületet, ahol a képzett szitterek és az elfoglalt állattartók egymásra találhatnak. A szitterek többek között elsősegélynyújtásról, betegápolásról, etológiáról és táplálásról tanulnak.  A képzést követően szűrik a szittereket, sikeres szóbeli vizsga és interjú után csatlakozhatnak a közösségükbe.  A gazdik és szitterek számára is egy biztonságos rendszert nyújtanak a felügyeletek alatti állatorvosi tanácsadással és a vészhelyzet esetén házhoz járó állatorvosi szolgáltatással.

A PetWiseCare értékajánlata, hogy egyedülállóan képzett, válogatott kutyasétáltatókat és állatszittereket találhatnak az állattartók, ha túlóra miatt nem lenne idejük kedvenceikre, elutaznak, vagy szeparációs szorongó, esetleg beteg állataikra kell vigyázni. A PetWiseCare-t megkülönbözteti a konkurenciától a szitterek profizmusa, ugyanis csak képzést végzett, és sikeres vizsgát tett, leinformált szitterek jelenhetnek meg az oldalon. Több szitterük is főállásban dolgozik kutyasétáltatóként, de a legtöbben rugalmas pénzkereseti lehetőségként, heti pár órában vállalnak kisállat felügyeletet. A szitterek képzése mellett folyamatban van a gazdik számára elérhető tudásanyagok készítése is.

A PetWiseCare továbbfejlesztéséhez volt szükségük a tőkebevonásra, hogy több új városban, majd külföldi országokban is lehetősége legyen minden állattartónak biztonságos, megbízható kisállatszitterekre bízni kiskedvencüket akár munka, túlóra, nyaralás vagy bármilyen váratlan esemény miatt.. “Célom, hogy nemzetközi szinten tudjunk értéket teremteni, és segíteni a gazdik mindennapjait!” Azzá a platformmá szeretnének válni, „ahol a gazdik bármikor megbízható segítséget találhatnak kedvenceik mellé”  - mondja Pálma. 

A PetWiseCare eddigi számai és Pálma missziója, elhivatottsága annyira meggyőzték Petyát, hogy végül a kért 15 millió forint helyett Pálma 20 millió Ft-al távozott a műsorból.
“Elsődlegesen Petyáért érkeztem a műsorba a technológiai háttere, szakértelme miatt, így nagyon boldog voltam, hogy ő is meglátta a lehetőséget a PetWiseCare-ben! Biztos vagyok benne, hogy közösen jelentős sikereket fogunk elérni és az együttműködésünknek köszönhetően egyre több felelős állattartó lesz Magyarországon és világszerte is! Biztos vagyok benne, hogy együtt nagy változást fogunk elérni a kisállatok biztonságos felügyeletében, és a felelős állattartásban.

Pálma így emlékszik vissza a szereplésre: „Hatalmas élmény volt a forgatás, hálás vagyok, hogy profi üzletemberek előtt képviselhettem a vállalkozásomat, nagyon jó visszajelzéseket kaptam!

A PetWiseCare tevékenységéről minden információ megtalálható a www.petwisecare.com oldalon.