Tegyünk tudatosan és környezetkímelően a vizeletszag ellen!

A mai világban nagyon sok ember szeret háziállatot tartani. A kedvenceinkre társként és családtagként tekintünk, akiknek igyekszünk megadni mindent, amit csak tudunk és nagy figyelmet fordítunk a boldogságukra, kényelmükre.

Ám az együttélés folyamán adódnak olyan helyzetek, amikor a kiskedvencünk bepisil a lakásban, vagy a kertben folyton egy helyre ürít, esetleg vizelettartási gondjai vannak és az ilyen „baleseteknek” velejárója a kellemetlen vizeletszag.

GREENPEE

Általában ebben a helyzetben a gazdik kénytelenek voltak különböző vegyi anyagokkal próbálkozni, hogy eltüntessék a zavaró vizeletszagot. Ez több okból is rossz irány! Egyrészt a kemikáliák használata mindig veszélyes lehet, hiszen mérgek és megterheljük vele a környezetünket. Veszélyt jelentenek a kedvenceink egészségére, a növényeink egészségére és nem elhanyagolható módon a saját egészségünkre is. Másodsorban valljuk be, ezen vegyszerek alkalmazása többnyire alig hozza az elvárt eredményt, de az is előfordul, hogy teljesen hatástalanok a vizeletszaggal szemben. Ennek oka a vizelet összetételében rejlik!

„De mégis, akkor mit lehet tenni?”, -teszi fel a kérdést jogosan a tudatos gazdi, gondozó vagy a tenyésztő. Az igazán hatásos megoldás a biológiai úton történő semlegesítés! Ez azért kiváló módszer, mert kíméletes az állatokra nézve, nem zavarja össze az érzékszerveiket, nem mérgezi Őket, könnyen beilleszthető a mindennapi életükbe és természetesen kétséget kizáróan veszélytelen a szűkebb vagy tágabb értelembe vett környezetünkre nézve is! Ilyen termék a GREENPEE!

GREENPEE

A speciális, organikus összetételének köszönhetően kimagasló hatásfokkal semlegesíti a vizeletszagot. Igen. Nem egy egyszerű illatosító, ami egy időre elfedi a kellemetlen szagokat, hanem működése folytán a szag forrását semlegesíti, csak a kellemes illat marad a használatát követően. A laboratóriumi kísérletek után állatorvosokat és különböző állatok gazdáit kértük fel, hogy valós helyzetekben teszteljék a termék hatását. Igyekeztünk minél eltérőbb kisállatokat kiszemelni a kísérletekhez, így lettek a tesztelők eltérő fajtájú kutyák, macskák, de akadt nyúl, hörcsög, tengerimalac, vadászgörény is szépszámmal. Az összes gazdi visszajelzése pozitív volt! Ugyanezt az eredményt támasztották alá azok a tesztelést végzők is, akik hivatásukból adódóan gyakrabban, nagyobb mennyiségben és a végletekig eltérő állatok vizeletével találkoztak. Ők az állatorvosok, kisállattenyésztők, a kutyaiskola oktatói, kisállatpanzió üzemeltetői és bizonyos Önkormányzatok.

Mi már bebizonyítottuk, hogy a GREENPEE tökéletesen és kíméletesen elbánik a vizeletszag okozta kellemetlenséggel lakáson kívül és lakáson belül is. Tegyünk tudatosan es környezetkímelően a vizeletszag ellen! A MEGOLDÁS A GREENPEE!!

További információ: https://greenpee-greenpee.eu/

#greenpee #vizeletsemlegesítés #organikus #háziállat #vizeletszag