FAPF Hungary

FAPF Hungary | 2017.02.27

FAPFlogo.jpg

www.fuzallatvedelem.hu.

 

“Alapítványunk menhelyet nem üzemeltet- ideiglenes befogadóknál helyezzük el a mentett, rászoruló, beteg sokszor megkínzott kutyákat és cicákat.

A 2006. évtől működünk hivatalos alapítványi keretek között, ez idő alatt összesen (2014 közepéig) 1.200 kutyának, cicának találtunk már felelős gazdát!”

A FAPF Adopted dogs and cats closed group (Facebook) jelenleg több mint 1400 tagot számlál, ebben nem egy tag akár 2 kutyát/macskát is örökbe fogadott már a FAPF mentésekből. Jómagam egy kutyát fogadtam örökbe 2 éve, most pedig egy ideiglenessel bővült az otthoni létszám.

 

 

“ Mivel a kutyák és cicák már családi környezetből, ideiglenes befogadóktól kerülnek a végleges örökbefogadó családjukhoz, így azok természetét megismerve, azokat szocializálva, sokkal nagyobb eséllyel találjuk meg számukra a megfelelő otthont! “

 

 

Közelgő esemény, ami minél nagyobb publicitást kap, annál jobb :

 

http://www.kulturpart.hu/lavor/46570/allati_koncert_keszul_a_liszt_ferenc_teren

 

 

Mivel önkéntes (non-profit) alapítványról van szó, adományokat bármikor és nagyon nagyon szívesen elfogadnak:

“ Nagy szükségünk van olyan tárgyi adományokra is amiket nap mint nap használunk, így ha felmerül benned a kérdés hogy mit adományozz, kérlek nézd meg a felsoroltakat, ezek közül mindennek nagy hasznát vesszük:

KUTYA-CICA KONZERV, SZÁRAZ TÁP, BOX, PLÉD, TAKARÓ, ÁGYNEMŰ HUZATOK, TÖRÖLKÖZŐ, KUTYAPELENKA, FÉSŰ, OLLÓ, SAMPON, FÉNYKÉPEZŐGÉP, PÓRÁZ, NYAKÖRV, KULLANCS ÉS BOLHA ELLENI CSEPP, FÉREGHAJTÓ, KUTYAJÁTÉKOK, ETETŐTÁLAK, KÉK LUKÁCS KENŐCS, BETADIN OLDAT, GUMIKESZTYŰ, VITAMINOK, ÁLLATOKNAK KÉSZÜLT FÜL ÉS SZEMCSEPPEK, FÁJDALOMCSILLAPÍTÓK, IMMUNOVET POR, VETRI DMG, BOLUS TABLETTA, NIZORAL SAMPON, RYMADIL, NOROCARP, RYMADIL, AUGMENTIN, PROBIOTIKUMOK, ZÁRHATÓ VÖDRÖK, TISZTÍTÓSZEREK, FERTŐTLENÍTŐSZEREK, FLÓRASZEPT, SZEMETESZSÁK, PAPÍRTÖRLŐ, MACSKAALOM, KUTYAHÁZ.

Bármi ami a kutyák-cicák számára hasznos lehet! “

Pénzbeli adományokat a weboldalon feltüntetett módokon lehetséges eljuttatni az Alapítvány számára.

 

 

 

Érdekességnek mindenképpen megemlíteném, hogy a közelmúltban nagy sikert aratott rövid film (GIFT : 4:04 perc) egy FAPF főszereplőt tudhat a szereplőgárdájában :

 

https://www.youtube.com/watch?v=3PKn0hL9aBs   - amit eddig  4,776,571-an láttak és ez nem kis szám J

 

https://www.facebook.com/video.php?v=1048246721856871&l=3784133919280521482&__mref=message_bubble

 

Szóval egy színésznőcske is van már a kutyusaink között, de persze mindenkire egyformán büszkék vagyunk, akik nehéz körülményekből kezdték az útjukat és most szerető családot tudnak magukénak.  J

 

Adopted Facebook zárt csoportunkon belül pedig folyamatosan büszkék vagyunk az új családok pici (vagy épp nagyobb J ) szeme-fényeire, agility versenyeken elért eredményekre, vagy csak mert cukibbnál cukibb dolgokat csinálnak, néhány kutyusból pedig terápiás kutya lett külföldön. Meghálálva a nekik nyújtott segítséget, most ők segítenek másokon.

És még nagyon sokan vannak, akik ilyen lehetőségre várnak, ha egy kis publicitással növelni lehetne az önkéntes / ideiglenes befogadók számát, az csodálatos lenne.

 

Nem egy szívszorító történetet ismertem meg FAPF által és bár ezek java happy end-el zárul (vagy legalábbis jelenleg jó úton halad afelé) , nem tudja feledtetni az emberi hülyeségnek áldozatul esett kutyusok értelmetlen fájdalmát. Minél több ilyen kezdeményezés van, ami az állattartást (azon belül is a felelős állattartást) promótálja, annál inkább bizakodom, hogy eljön még a fény az alagút végén. Ezért is örülök minden olyan megkeresésnek, ahol segítő szándékkal az ilyen szervezetek hangot kaphatnak.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg