LeiKaland Kutyanapközi

A LeiKaland Kutyanapközi a városi kutyák számára létrejött hely. Kutyanapközink célja, hogy segítsen a Gazdinak a kutyusa számára megfelelő mozgást, szociális interakciókat biztosítani, és egy fáradt, boldog, kiegyensúlyozott kutyát kapjon vissza a nap végén. Fontosnak tartjuk, hogy a napköziben töltött idő minőségi legyen. Ezt a minőségi időt pedig egyénre szabjuk. A kutyusokat fizikailag és szellemileg is igyekszünk fárasztani. Kutatások bizonyítják, hogy a sokat mozgatott kutyák egészsége is jobb. 

 

Kinek ajánljuk a Kutyanapközit?

Minden kutyust szeretettel látunk, nemtől, kortól, fajtától függetlenül. Minden olyan kutyusnak ajánljuk, aki szeret közösségben lenni, olyan gazdi-kutya párosnak, akiknek nincs elég idejük a kutyussal foglalkozni vagy nagy energia szinttel bír a kutyus, amit nem tud levezetni a városi lét során, esetleg rombol a lakásban vagy csak egyszerűen olyan kutyás közösségben szeretné tudni kedvencét - ameddig dolgozik - ahol egész nap felügyelt foglalkozás van, sok játékkal.

Sokszor fordulnak hozzánk például olyan gazdik, akiknek változott az egészségük, munkahelyük, munkarendjük, kisbaba született, és nincs annyi idejük, energiájuk a kutyusaikra, mint szeretnék, és a segítségünkkel tudják megadni nekik, amire szükségük van. Amit garantálunk: játék, szocializáció, bolDOGság, kutyaszeretet, szociális tanulás, új barátságok, fáradtság.

https://leikaland.hu/

https://www.facebook.com/leikalandkutyanapkozi