Ezek a kutyák jobban pózolnak, mint a modellek!

Kutyaimádók, figyelem! Lynn Terry olyan egész könyvre való fotósorozatot készített a kutyákról, hogy öröm lapozgatni! Legalábbis megtehetitek majd, ha megjelenik a könyv. Addig pedig lessetek be a kulisszák mögé, érdemes, mert ezek a kutyák aztán tudnak pózolni, ha akarnak!

 11390030101530615913787727477545333377584387n.jpg
 

Lynn ugyanis azt tűzte ki legújabb projektje céljául, hogy lencsevégre kapja a huncut négylábúakat, mégpedig úgy, hogy rámutasson, cseppet sem bénábbak, ha grimaszolásról van szó. Gondolom, a ti életetekből sem maradt ki az a csínytevés, hogy bevágódtatok páran az automata fotófülkébe, és igyekeztetek minél eszementebb képet vágni, hogy megszülessen a legmenőbb csoportképetek.

 
 

Na, hát ezek a kutyák sem voltak restek, hozták a formájukat, és Lynn alig győzött kattintgatni, hogy minden pillanatot elkapjon. A képeket látva ugyanis egyértelmű: ezek a kutyák még a legfanatikusabb szelfikirályokat is lekörözik!

Még több képet a mókás kutyusokról itt találhattok, a könyv pedig majd október 1-jétől lesz kapható a külföldi boltokban, alább pedig megnézhetitek, hogyan készültek a fotók: