Az Ön kutyája is lehet 2015 sztárja!

Kis Hegedűs Réka, a hazai kutyás rendezvények megálmodója és örökös háziasszonya ismét megmérettetésre hívja a kutyákat és gazdáikat, ám most fajtától és mérettől függetlenül!

ntdm-flyer-2015-v1.jpg

A csivavák, yorkiek, fekete-fehér ebek családias találkozói, rendezvényei után a színtér ismét azoké a kutyáké, akikből a nagyszabású és igényes megmérettetés után akár 2015 Next Top Dog Modellje lehet.

Idén már 3. alkalommal kerül sor a rangos versenyre, ahol nem csak a kutyák szépségét, küllemét, de fegyelmezettségét, gazdával való összhangját is figyeli a szakértő zsűri. Nem számít, hogy pedigrés-e az eb, hiszen sok menhelyről örökbe fogadott, boldogságát és gazdáját megtalált kutya is indult már a korábbi versenyeken. Mindegy, hogy kicsi vagy nagy, ivaros vagy ivartalanított, lógó vagy álló fülű – győztes is lehet! A kutyák jelentkezését jövő hétig várjuk, az elődöntőre a Hungexpon megrendezésre kerülő nemzetközi kutyakiállításon kerül sor.

A verseny nyertes kutyája és a helyezettek valódi sztárok lesznek a médiában. Újságokban, plakátokon, címlapon szerepelhetnek, részt vesznek majd egy professzionális divatfotózáson is. Természetesen a többi résztvevő sem távozik üres kézzel, hiszen temérdek gyakorlati tanácsot kapnak úgy a napi ápolást, mint a kiképzést, nevelést illetően, de elleshetik, hogyan dolgozik a profi fotós a kutyákkal. A szerencsések pedig értékes nyereményekkel, ajándékokkal, vásárlási utalványokkal térhetnek haza a támogatók jóvoltából.

A versenyre készültek az előző verseny döntős kutyái is, amikor Debreczeni Zitával fotózkodtak egy kampánysorozat erejéig, hogy megmutassák, milyen szépek és ügyesek ők.  A fotózáson járva újra találkozhattunk a boldog győztesekkel és természetesen Kis Hegedűs Rékával is.

E kampányfotózás kapcsán merült fel a kérdés, vajon kik lesznek a zsúri tagjai.  A tenyésztőből, kutyakiképzőből, profi fotósból és közismert személyiségekből álló ítészek két tagját arról faggattuk, milyen szempontok alapján fogják a vizslatni a kutyákat a júniusi döntő során.

Bíró Ica számára az összbenyomás a legfontosabb. Ica nagyon szereti az állatokat, sőt, ő maga is két aprócska– köztük egy mentett, örökbefogadott – yorkie eb tulajdonosa. Szeret kutyás rendezvényeken részt venni, a versenyen sem először vállalja a zsűriben való munkát. Elmondása szerint kíváncsian figyeli az ebek és gazdáik összhangját, lesi a kutyák produkcióit. Mindig lenyűgözi az a törődés és szeretet, ami az emberekből állataik felé irányul, és az a feltétlen imádat, amivel a gondoskodást az állat viszonozni képes.

Ezekre az aprónak látszó, ám nagyon fontos részletekre fog ügyelni a zsűrizés során, ugyanakkor persze modell múltjából eredően a megjelenés, a fegyelmezettség és a kitartó munka is alapkövetelmény a számára. Ha mindez harmóniában van kutya és gazdája szimbiózisával, számára már nyertes minden eb.

Aleska Diamond szintén egy kis yorkie, Lara boldog gazdája, aki egyértelműen vele tart majd a rendezvényre. Számára a zsűriben végzett munka fő szempontjai a gazdára való odafigyelés, az ápoltság, gondozottság mellett a huncutság. Szereti, ha egy kutyában a komolyság, a modell munkához alapvetően szükséges fegyelmezettség mellett jó adag csibészség is van, ha a kutya képes mosolyt csalni az ember arcára, akár egy mókás trükkel, akár egy bohókás grimasszal. Minden kutyát szeret, jól érzi magát az állatok között, ám mint bevallotta, a vicsorgó ebektől némileg tart.

Mindketten egyetértettek abban, hogy egy ilyen rendezvényen mindenki nyertes lesz. Nyertesek a gazdák, mert olyan emberekkel lehetnek együtt – korra, nemre, társadalmi helyzetre való tekintet nélkül -, akikkel osztozhatnak az állatszeretetben.  És nyertes minden résztvevő kutya, hiszen kellemes napokat tölthet kutyatársai és az állatokat kedvelő kétlábúak körében, olyan környezetben, ahol rengeteg szeretetet és odafigyelést kap.

Várja Önt a Next Top Dog Modell 2015! Amennyiben úgy gondolja, hogy meg szeretné mutatni a nagyvilágnak, mit tud, mire képes kutyája, ne habozzon! Jövő hét vasárnapig még tud jelentkezni a www.nextopdogmodel.hu weboldalon!

^77032B43706D0BCEB3A5D8E4410E84CAA2C58350AEDAA8EE41^pimgpsh-fullsize-distr.jpg