Spitz Fajtamentés

Spitz Fajtamentés | 2017.02.28
 spitz.jpg
 

Célunk, hogy átmeneti otthont nyújtsunk azoknak a spitz kutyáknak, akik az utcán egyedül kóborolnak, akikről gazdáik lemondtak illetve kidobtak és menhelyeken vagy sintér telepeken várják, hogy kimenekítsük Őket. Szeretnénk, ha ezek a kutyusok is megismernék milyen is az, ha ők is egy gondoskodó, szerető családban, biztonságban élhetnének.. 
Elérhetőségünk:+36 30 610 8414 a hét minden napján (10-19 óra között)
Magunkról:
Családunk összefogásából 4 éve született meg a "Kutyamenedék, ahol boldogabbak az ebek" csapata, hogy a lehetőségekből a legjobbat kihozva gazdikhoz juttassuk a kóbor kutyusokat. Saját zsebből, türelemmel, szeretettel, szabadnapot nem ismerve igyekszünk a legjobbat nyújtani mentettjeinknek.
Családunk nagy múltra tekint vissza kutyatartásban,mindig több kutyusunk, cicánk volt, az állatszeretet sosem volt idegen tőlünk.
Felelős gazdikat nehéz találni, a mentésre szoruló kutyusok pedig egyre többen vannak. Hogy megtaláljuk az ideális gazdikat és kilábaljunk az aktuális problémákból,ahhoz kell a TI segítségtek is, akik az állatokért mindent megtennétek. Össze kell fognunk, hogy a legjobbat nyújthassuk az örökké farkcsóváló, néha bizalmatlan, de szeretetre mindenképp éhes négylábúakért, akiknek minden vágya az, hogy legyen egy emberbarátja akiben bízhatnak. Sajnos nem vagyunk alapítvány, így az orvosi költségeket saját erőnkből fedezzük és ezért kérjük örökbefogadás esetén ezeket a költségeket el (azaz az ivartalanítás, kombinált + vesztettség oltás, chip és belső külső parazita védelem költségét kérjük cserébe).Szeretnénk egy TÁMOGATÓI KLUBOT létrehozni. A Klub célja, hogy olyan fix anyagi forrás jöjjön létre, amelyre biztosan számíthatunk és a legégetőbb kiadásokra fordíthatnánk, többek között a frissen beérkezett állatok orvosi költségére (pl. szem-, daganatos-, illetve ortopédiai műtéti költségeire és egyéb gyógyszerek finanszírozására) és nem utolsó sorban az élelmezésük. Ezen kiadások előteremtése ma már rendszeresen gondot okoz nekünk. A Klub tagjai vállalnák, hogy havi rendszerességgel, egy saját maguk által meghatározott összeggel támogatnák munkánkat . A későbbi elképzelés az lenne, hogy ha sikerül a Klub megalakítása, működtetése, akkor a stabil tagok részvételével egyesületet hoznánk létre. Egyesületi formában már jogunk lenne egy pár év múlva 1% gyűjtésére is, ami jelentősen megkönnyítené a mentések anyagi fedezetének előteremtését. Számlánk egyenlőre csak magán, remélem ez később változik: UniCredit Bank Koncz Csilla 
Bankszámlaszám: 10918001-00000160-11430004
IBAN szám: HU77 10918001-00000160-11430004