Jótékonysági Farsangi Party

 2013. október 31.-én boszorkányok, denevérek, szellemek, halott menyasszonyok, vámpírok, és más mitikus lények lepték el a budafoki Gokart Arénát. A létesítmény tulajdonosai a közelgő hidegre való tekintettel állatbarát szeretetből gyűjtést szerveztek a HEROSZ − Herman Ottó Magyar Országos Állat - és Természetvédő Egyesület számára, amelyet a rendezvényen befolyt teljes összeggel támogatni kívánták.

Rengeteg felajánlás érkezett a Gokart Aréna felhívására, mire eljött az esemény napja, már több mint 30 támogató jelentkezett a létesítmény weboldalán, Facebook oldalán, vagy épp a támogatók által látott hirdetéseken keresztül. A tombolasorsolásra ajánlott termékekkel, szolgáltatásokkal, vagy épp szárazeledellel, amelyek mind a menhelyen élő állatoknak, és azok gondozóinak jelentettek segítséget.

Éppen ezért úgy döntöttük, hogy a hatalmas összefogás sikerére, és a még mindig tomboló mínuszokra való tekintettel továbbra is szeretnénk támogatni az állatotthont, tekintve, hogy még mindig nincs vége a hideg időknek, és ahogy október végén, úgy most is minden segítség elkel a menhelyen.
2014. február 22.-én Jótékonysági Farsangi Party-t rendezünk a budafoki Gokart Arénában, ez alkalommal is a HEROSZ − Herman Ottó Magyar Országos Állat - és Természetvédő Egyesületet támogatnánk a rendezvényen befolyt teljes összeggel.

Amit továbbra is várnak a HEROSZ-nál, azok elsősorban az eledelek, minden mennyiségben, valamint olyan játékokra, mint labdák, kötelek, és egyebekre, amelyek nagy segítséget jelentenek az állatoknak, és az őket gondozóknak.

A farsangi bulinkon ismét fellép a RockSystem zenekar, Müller Attila újra együtt zenél a RockSystemmel, valamint a rendezvényen jelenlétével tovább emeli az esemény, és az összefogás fontosságát Kőváry Barna, és Molnár Imi (Irigy Hónaljmirigy) is.

Több támogatónk is szívén viseli a menhelyeken levő állatok sorsát, éppen ezért ismét tombolasorsolást hirdetünk, amelyre értékes, illetve hasznos nyereményeket ajánlottak fel azoknak, akik szerencsét próbálnak sorsjegyeikkel az est folyamán.

Beöltözni ér, az esemény február 22.-én este 9 órától kezdődik, parkolási lehetőség a benti parkolóban, vagy a Törley téren.

Belépő: 200 Ft (amelyhez ismét jár egy ajándék tombola)
Tombola: 200 Ft

A rendezvény szervezője a Gokart Aréna, az esemény főszponzora a ZooDom Hungary Kft, médiapartnerünk az Ebugatta TV!

További felajánlásokat szívesen veszünk email-en, telefonon, vagy épp személyesen!

Fogjunk össze együtt az állatokért!

Megjelenésetekre számítunk!

Az eseményhez a következő linken csatlakozhattok, hívjátok meg barátaitokat, ismerőseiteket, és mutassuk meg újra, milyen hatalmas összefogásra vagyunk képesek, hogy a menhelyen levő állatoknak segítsünk!
https://www.facebook.com/events/613631345358657/?context=create#

Farsang.jpg