Ebugatta hírek!

Tisztelt nézőink!

1996 novemberében csendült  fel először a főcím dalunk, ami összefog bennünket: „Ha van kutyád, van szíved, hozzánk tartozol!”

A sok év alatt igyekeztünk mindenkinek bemutatni a felelős állattartás alapszabályait, szinte nem volt olyan téma, amivel ne foglalkoztunk volna.

2014-től változások elé nézünk,  jelenlegi formájában, kereskedelmi TV műsorként 2013. december 21-én fogok elbúcsúzni a nézőktől az ATV csatornáján.

 Elkészült közben új irányunk alapja, weboldalunk, és ezentúl, régi és új filmjeinket innen követhetik nyomon, ONLINE TV-ként folytatjuk tovább az Ebugattát.

A filmek megtekinthetők lesznek a www.ebugatta.tv weboldalon, valamint fel lehet iratkozni filmes oldalainkra is a YouTube, Indavideo, Videa csatornákon. Természetesen mindezeket megosztjuk közösségi oldalainkon, a Facebookon és Iwiw-en is.

Akkor nézhetik meg műsorunk, amikor épp van szabad pár percük rá!  Mivel a lehetőségek így tágabbak, várjuk ötleteiket, mit szeretnének látni online TV műsorainkban.

Ez az év sok változással járt, köszönöm mindenkinek a támogatását, és természetesen minden erőmmel folytatom édesanyám, Harcsás Márta eddigi munkáját!

Petrus Krisztina