Házi kedvence egészsége mindennél fontosabb?

SelBruHa Kft. | 2015.12.20

Kutyája, macskája pedig annak örülne, ha a gazdi minél tovább, egészségben biztosíthatná a jó gazdik minden szeretetét és gondoskodását!

Egy magyar kutató páros, Dr. Selmeczi András és Dr. Hajdú Katalin olyan étrend kiegészítő termékcsaládot fejlesztett az amerikai John Hopkins Egyetem kutatásaira alapozva, mely állatok számára és emberi fogyasztásra is kínál egy-egy terméket.

A Brokkolife márkanév alatt a gazdik, Brokkovet néven pedig a kedvencek számára fejlesztett készítmény legfontosabb összetevője a szulforafán, mely többek között a rákos megbetegedések egyik leghatásosabb természetes ellenszere.

A brokkoli csírában található a szulforafán előanyaga a glükorafarin, mely a nyers zöldség összerágásakor a nyál enzimjeinek hatására alakul szulforafánná.

Miért hihetetlenül hasznos, ha saját és háziállataink szervezetébe napi rendszerességgel elegendő szulforafán jut?

  • A brokkoliban található szulforafán egy nagyon erős savlekötő, illetve lúgosító anyag, ami védi a vért, a vérereket és a létfenntartó szervek egészségét. A szulforafán az egyik leghatásosabb öregedést gátló anyag, mely a természetben előfordul
  • A kutatók felismerték, hogy a szulforafán gyulladások, daganatos betegségek, szív-és érrendszeri problémák esetén is igen hasznos anyag, de az erek egészségének megőrzésében, a felső légúti gyulladások és az UV sugárzás ellen is jótékony hatásokkal bír.

www.brokkolife.com

www.selbruha.hu