Miért kell mindenkinek kutyát tartania?

EbugattaKriszti | 2019.08.20
Miért hiszik azt az emberek, hogy az ő kedvencüket lehet a 30fokban a forró betonon sétàltatni.
Mièrt gondolják az emberek, hogy az ő kutyájuk soha nem szökhet el, és minek a chip, pláne minek azt regisztrálni...
Miért gondolják azt, hogy egy 20-30 ezerért szaporítótól vett kölyök kutya jobb, mint egy örökbe fogadható?
Miért kérnek online állatorvosi tanácsot, olyan helyzetekben, amikor azonnal vinni kellene a dokihoz, nem írkálni. És miért kell nekem felsorolniuk az otthon levő összes emberi nyugtatót arra a cikkre privát üzenetben, amiben leírom, hogy ne adjon neki, mert àrthat vele. 
Miért nem lehet tudni, hogy az évben jobb esetben két nap van amikor jobban oda kell figyelni minden kutyára, nem csak arra ami félős, hanem mindre! Miért a tűzijáték van szídva, és nem a gazda, aki nem viszi el pl.egy kutyaiskolába a kedvencét, ahol jó eséllyel segítenek megszoknia a különleges zajokat, vagy kér időben segítséget, nem ma találja ki, hogy írjam már meg neki mit csináljon. MA. 
Aztán holnap tele az üzenőfalam világgá szaladt és balesetes kutyákkal (és sajnos halottakkal is). 
És az állatvédők vannak szídva, mert nem tudnak befogadni, mert szinte mindenhol teltház van, és képtelenek már egy kutyát is anyagilag ellátni, mert nem segítenek az emberek. Azok az emberek, akik kidobják a menhely mellett a kutyákat, hogy kötelességük befogadni, és éjjel nappal segíteni azoknak az embereknek, akiknek eleve nem kellene kutyát tartania!
Át kellene rendezni néhány ember fejében az állattartással kapcsolatos gondolatokat‼️????
Miért lehet minden embernek kutyát tartania?...
EbugattaKriszti